U bent op zoek naar een architect. Waar begin je en hoe kies je? Laat ik vertellen wie ik ben: een architect die u efficiënt, slim en creatief gaat helpen met uw project. Van alle markten thuis en vooral: ik kan goed luisteren. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik naast een doener en een aanpakker met een visie me heel goed kan verdiepen in uw (woon)wensen. Bel me gerust op om kennis te maken. En als het handig is kom ik langs voor een eerste kennismakingsgesprek. Vrijblijvend.

Van alle markten thuis en vooral: ik kan goed luisteren.

Ik studeerde bouwkunde aan de TUDelft en sinds mijn afstuderen in 1995 werkte ik als architect bij twee grote architectenbureaus. Eerst bij FARO Architecten en daarna bij de Architecten CIE waar ik nauw samenwerkte met Pi de Bruijn en voormalig rijksbouwmeester Frits van Dongen. Bij beide bureaus realiseerde ik onder andere woningen op Borneoeiland en Sporenburg in Amsterdam, grootschalige (woningbouw)projecten in o.a. Wateringse Veld,  Hoofddorp en Delft, en markante gebouwen zoals het ‘gebouw met de pet’ aan de Sarphatistraat in Amsterdam.

Sinds 2009 ben ik zelfstandig projectarchitect. Veel van mijn opdrachten kan en doe ik zelf en als de opdracht het nodig heeft werk ik samen met een bureau voor projectondersteuning zoals BIM, bestekken e.d.,  een projectmanager of andere architecten zoals bijv. Angela Holterman van Hollands Zicht.  Verder werk ik nauw samen met constructeurs, installateurs, aannemers en allerlei andere adviseurs die bij bouwprojecten nodig zijn. Ik werk als architect in principe in heel Nederland maar mijn werkgebied als architect is de laatste jaren vooral regio Amsterdam en Amstelveen, het Gooi (Hilversum, Bussum), Amersfoort en Deventer.

Atalja Willemen Architect. Foto: Maria Heijdendael
Atalja Willemen | Architect. Foto’s: Maria Heijdendael

Door die tientallen projecten die ik de afgelopen jaren heb afgerond heb ik me naast het ontwerpen en maken van bouwtekeningen ook kunnen specialiseren in binnenhuisarchitectuur, in het maken van lichtplannen, akoestiek en het oplossen van geluidslekken, verduurzaming, isolatie, houtskeletbouw en nog veel meer. Het bouwbesluit, vergunningverlening van monumenten, nieuwbouw en verbouwingen, BIM of collectief opdrachtgeverschap? Van alle markten ben ik thuis.

Ook binnenhuisarchitectuur, lichtplannen, oplossen van geluidslekken, verduurzaming, isolatie en meer

Door bij iedere opdracht te putten uit al die ervaringen kan ik efficient helpen en vaak ook kosten voor u besparen. Afhankelijk van het project besluiten we samen of ik ga werken op uurbasis of voor een vast tarief. Daarbij zorg ik dat de totale kosten passen binnen uw budget. Altijd: open en eerlijk en geen verrassingen.

 

Bel of mail me gerust als u meer wilt weten of een plan of idee wilt voorleggen.